FDSP is the supplier for the Feed machinery, Biomass machinery, Fertilizer machinery and Steel Silo Få siste pris

Forside   |  

  • Nyhetssenter
  •   |  
  • Bedriftsnyheter
  • 2020 Qingdao VIV Liangyou -aksjer inviterer deg til å dele nye utviklingsmuligheter!

    2020-04-30


    Kjære gamle og nye kunder og venner:
     
           Hei alle sammen!
     
           Den etterlengtede og årlige internasjonale dyreholdsutstillingen kommer igjen! VIV Qingdao 2020 Asia International Intensive Livestock Exhibition (Qingdao) arrangeres 17. til 19. september i Qingdao World Expo City som planlagt. VIV, som en internasjonal merkeutstilling i husdyrindustrien som ble offisielt introdusert fra utlandet (Europa og Holland) på et tidlig stadium, har betjent 5000+ utstillere i inn- og utland og mottatt 350 000+ besøkende fra hele verden. Det er en viktig plattform for selskaper for å møte globale kjøpere, distributører, etc.
     
           VIV Qingdao 2020 kombinerer globale overlegne ressurser, samler bransjeledere fra alle retninger og introduserer internasjonal high-end teknologi. samles og møt opp, og del med kolleger i bransjen Diskuter de nye trendene i husdyrholdsindustrien sammen, og kjenn den nye sjarmen til Liangyou -produkter sammen med alle!
     
          Vi gleder oss til å ha et strålende øyeblikk med deg, og vi inviterer deg oppriktig til Qingdao -avtalen sammen! Vi venter på deg på standen S3-122!

      

          Utstillingsdato: 17.-19. September 2020

          Utstillingssted: Qingdao World Expo City

         (Nr. 3399, Sansha Road, West Coast New Area)

     Standnummer       : S3-122

      Jiangsu Liangyou Chia Tai Co., Ltd.


    Om oss

    Jiangsu Liangyou Zhengda Co.,Ltd. (FDSP) ble grunnlagt i år 2003, som lokaliserer i Jiangsu Zhongguancun Science and Technology Industrial Park, Liyang by, grensen til Jiangsu, Zhejiang og Anhui provinsene, og dekker området 35000㎡.Som en nasjonal høyteknologisk bedrift, FDSP selskapet vil alltid være førsterangen, som er leverandør og avansert systemløsning for fôrmaskineri, biomassemaskineri, gjødselmaskineri og prosjekt, etc. Hovedvirksomheten er design, forskning, produksjon, salg, installasjon og engrosprosjektservice for fôr maskineri, biomassemaskineri, gjødselmaskineri, silomaskineri, pelletsmølleformer og intelligent kontrollsystem. høykvalitetsprodukter med beste pris fra kinesiske produsenter, leverandører, fabrikk.

    Kontakt oss

    E-post: info@fdsp.com

    nr.558 hongsheng road, li-lignende, Jiangsu, Kina

    Copyright © Jiangsu Liangyou Zhengda Co.,Ltd. alle rettigheter forbeholdt Nettkart

    Chat Message
    Chat på nett
    Har et spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

    Send din melding til oss

    Få siste pris, detaljer og vær mer forberedt med din gratis